Wat is er te doen in de omgeving tijdens het MamaBreak weekend?

Het is belangrijk dat jij jouw weekend zo invult, zoals jij het graag wilt. Het is tijd voor jou!

Heb je zin in een weekend zonder geplande activiteiten, de ruimte om de hele dag te relaxen en te genieten van heerlijk biologisch eten? Doe het! Vind je het zalig om jezelf fysiek of mentaal een oppepper te geven? Geniet van een massage, dagje sauna of stap op de fiets!

Jezelf verwennen

Verwenpakket

Welkomstdrankje
Een heerlijk verwenpakket met o.a. douchegel en bodylotion, een gezichtsmasker, chocola en een goed magazine die klaar liggen bij aankomst in je hotelkamer. Geef je een MamaBreak cadeau? Boek dit verwenpakket a 22,50 euro en schrijf een persoonlijke tekst. Succes gegarandeerd!
Verwennen

Ontspanningsmassage

Massage
Heerlijk genieten tijdens een ontspanningsmassage voor herstel en balans van lichaam en geest! Gespannen rug en schouders of liever een relaxte voetmassage? Samen met de masseur bepaal jij welk deel van je lichaam toe is aan ontspanning. Gun het jezelf Mama, je hebt het verdiend!
Massage

Thermen Soesterberg

Workshops
Deze geweldige sauna staat midden in de bosrijke omgeving van Soesterberg en is uniek! Je hebt namelijk keuze uit 2 gedeeltes: Sauna zonder badkleding (Wellness) en Sauna met badkleding (Spa). Dit verwendagje voor jezelf hoort er zeker bij! Klik hier voor meer informatie. Omega Spa & Wellness

Culinair genieten

Diner Bergse Bossen

Welkomstdrankje
Op vrijdag kun je genieten van een uitgebreid 3-gangen diner met keuze uit vis, vlees of vegetarisch en een geweldig dessertbuffet! Reserveer vooraf via de Bergse Bossen voor 30 euro incl. 2 drankjes.

Diner

Diner Klein Zwitserland

Steengrill & Kaasfondue
In Klein Zwitserland, een gezellig restaurant direct naast het hotel, kun je een uitgebreide menukaart vinden. Heerlijk kaasfonduen of steengrillen of wil je liever een biefstukje, salade of pannenkoek? Alles is mogelijk!

Kaasfondue

Lunch Grand Café

Lunch
Op zaterdag en zondag kun je lekker lunchen in het Grand Cafe van de Bergse Bossen. Probeer de tosti of de taarten van Jud. Wil je liever buiten het hotel lunchen? Er zijn genoeg leuke zaakjes in de bosrijke omgeving!

Lunch

Mentale en fysieke oppeppers

Boswandeling

Personal coaching
Een lange wandeling door het bos of misschien zelfs een stuk hardlopen! Neem je sportieve outfit mee om even lekker uit te waaien. De frisse boslucht geeft je nieuwe energie. Remember, it's time for you!
Wandelcoaching

Fietstocht

Fiets
Vanuit het hotel start de ideale route om er lekker op uit te trekken met de fiets. De omgeving is prachtig! Bekijk snel de fietsroutes en tips in de omgeving en huur een fiets bij het hotel a 9,50 euro per dag. You go girl!

Fietstocht

Shoppen

Fotoshoot
Even lekker shoppen, alleen of met vriendinnen? Met Amersfoort en Utrecht om de hoek kun je zonder stress op zoek naar nieuwe kleding, hippe eettentjes en leuke gadgets voor de kids. Er is genoeg te beleven!
Fotoshoot

Extra verwenmomenten zijn ontzettend leuk, maar hoeft natuurlijk niet!

Je kunt ook lekker alleen of samen de stad in. De locatie bevindt zich 15 minuutjes van Amersfoort en 20 minuutjes van Utrecht. Hier zijn natuurlijk genoeg leuke lunch- en dinergelegenheden. Naast het hotel zit een gezellig restaurant – Klein Zwitserland – waar je pannenkoeken kunt eten. Leuk ter afwisseling. Wil je toch nog graag een klein cadeautje meenemen voor je kids? Rij dan op zaterdagmiddag nog even langs PlanetHappy.nl, een ontzettend leuke speelgoedwinkel in Driebergen.

In de middag kun je genieten van de taarten van Jud, in het Grand-Cafe van de Bergse Bossen.
’s Avonds is de bar van het hotel open tot 1.00 uur, hier kun je gezellig kletsen onder het genot van een goed glas wijn, biljarten of eindelijk dat boek uitlezen bij de sfeervolle open haard.

Is een MamaBreak iets voor jou?

MamaBreak is geschikt voor iedere Mama in elke fase en zeker als je op zoek bent naar:

  • Energie, inzicht en contact
  • Rust, tijd voor jezelf en ontspanning
  • Gelukkig zijn

Ook kan een MamaBreak helpen als je een situatie of gevoel ervaart van:

  • Stress, onrust en vermoeidheid
  • Een persoonlijke, relatie- of winterdip
  • Dingen anders willen doen, maar het lukt niet

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via What’s app of mail.

MamaBreak Workshop

MamaBreak Workshop

Inzicht in je leven en een duidelijk doel voor geluk.

€69,-


Bekijk nu »
MamaBreak Weekend

MamaBreak Weekend

Echte rust ervaren en tijd voor jezelf, samen.

€169,-


Bekijk nu »
MamaBreak Coaching

MamaBreak Coaching

Tijd voor jou alleen, persoonlijk en online.

€269,-


Bekijk nu »